Altıparmak Travesti Güzelleri

Bu yazımızda sizlerle Altıparmak Travesti topluluğunu tüm detaylarıyla inceleyeceğiz. Giyim kuşamları, verdikleri hizmetler, takıldıkları mekanlar ve daha bir çok konu. Daha detaylı bilgileri adaptecon.com sitemizde bulabilirsiniz.

Altıparmak Travesti Hizmetleri

Birçok farklı kategoride hizmet veren bu travestiler gün geçtikçe hizmet alanlarınıda geliştirmekteler. Her daim bakımlı ve güzel bulabileceğiniz Altıparmak Travestileri‘nin verdikleri hizmetleri şu alt başlıklar altında sıralayabiliriz;

  • Otele Gelen Altıparmak Travestileri
  • Eve Gelen Altıparmak Travestileri
  • Masaj Yapan Altıparmak Travestileri
  • Altıparmak Pasif Travesti
  • Altıparmak Aktif Travesti

Otellere Gelen Altıparmak Travesti

Oteller zevkin, sınırsız hizmetin ve lüksün tartışmasız ikonlarından biridir. Otelde Görüşen Altıparmak Travestileri verdikleri bu hizmetle çokça tercih ediliyorlar. Kimi gecelik kimi seanslık yada saatlik görüşmelere açık. Bazıları basit bir pansiyon isterken kimileri lüks otelleri tercih edebiliyor.

Eve Gelen Altıparmak Travesti

Birçok erkek ev konforu ve güvenliğinden taviz vermek istemiyor. Kimi erkekler evcimen bir ev kuşu iken kimileride bir önceki paragrafta olduğu gibi otelleri seviyor. Evde takılmak ve bu konfor alanından uzaklaşmak istemeyen erkeklerin bir numaralı tercihi ise Evde Görüşen Altıparmak Travestileri oluyor. Genellikle site veyahut rezidans tercih eden Altıparmak Travestileri, güvenliklerini sağlamak istiyorlar.

Masaj Yapan Altıparmak Travestileri

Herkesin hayatında en az bir defa deneyimlediği masaj seansları günümüzde bir çok Altıparmak Travestileri tarafından öğrenilmiş durumda. Hem küçük bir kaçamak yapmak isteyen hemde masaj ve duş ile rahatlamak isteyen beyler için mükemmel bir fırsat. Bazı Masaj Yapan Altıparmak Travestileri evlere, otellere gelebiliyor ve aynı zamanda aktif ve pasif olabiliyorlar.

Altıparmak Pasif Travestiler

Trans ilişkide aktiflik ve pasiflik konusu çok konuşulup çok tartışılmış bir konudur. Kısaca açıklamak gerekirse ilişkide kadın rolünü üstlenen taraf pasif konumdadır. Pasif Altıparmak Travestileri sınırsız hizmetleriyle tüm zamanların en gözde travestilerinden. Duruma göre hem aktif hemde pasif olabilen travestilerin varlığınıda unutmamak gerek.

Altıparmak Aktif Travestiler

Aktif Altıparmak Travestiler kısacası ilişkide erkek rolünü üstlenen kişilerdir. Aynı zamanda pasif rolede bürünebilen bu travestilerin baskın özellikleri aktiflikleridir. Çok sayıda tercih edilmelerinin sebebi her türlü role hızlıca bürünebilmeleridir diyebiliriz.

Yorum yapın